Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: تلاش خستگی ناپذیر فعالان عرصه مخابرات و الکترونیک که عموما از دانشگاه‌ها وارد این بخش می‌شدند تاثیر‌ها انکار ناپذری را بر جبهه ایران داشت اگر در عملیات والفجر ۸ یگان‌های دشمن را زیر نظر داشتیم و لشکر گارد را زمین‌گیر‌کردیم به کمک بچه‌های مخابرات ایران بود.

یحیی نیازی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون کتاب «جنگ الکترونیک» گفت: کتاب «جنگ الکترونیک» به روایت جانباز علی‌اصغر زارعی نظامی و سیاست‌مدار ایرانی تهیه و تنظیم شده او که که در ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی به‌عنوان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس حضور داشت این رزمنده دفاع مقدس یکی از چند نفر اصلی رسته تخصصی مخابرات و جنگ الکترونیک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: متاسفانه تاکنون به رشته‌های تخصصی در دفاع مقدس آنطور که باید پرداخته نشده است لذا نام رزمندگان بزرگی که دستاورد‌های عظمیی در هشت سال دفاع مقدس برای کشور ایجاد کردند نام برده نمی‌شود.

نیازی پیرامون شخصیت سردار زارعی ابراز کرد: در مجاهدت برای انقلاب اسلامی هیچگاه از پای ننشست تا اهداف انقلاب اسلامی محقق شود و در همه تغییرات میدان‌های نبرد پای کار بود و برای حفظ انقلاب در برابر توطئه‌های مختلف از جمله وقایع سال ۱۳۸۸ فداکاری کرد.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

نویسنده کتاب «جاده استراتژیک فاو بصره» علل نگارش کتاب «جنگ الکترونیک» را مطرح و تصریح کرد: یکی از رده‌های تخصصی دفاع مقدس موضوع مخابرات و جنگ الکترونیک است این حوزه‌های عمومی گمنام و ناشناخته مانده و کمتر به آن پرداخته شده است لذا به نگارش این کتاب پرداختم.

وی شیوه نگارش کتاب «جنگ الکترونیک» را مورد بررسی قرار دادو بیان کرد: کتاب به شبک تاریخ شفاهی نوشته شده و بر اساس روایت‌های علی‌اصغر زارعی از نثر ساده و در عین حال گیرا برخوردار است. برای نگارش این کتاب ۲۲ جلسه مصاحبه داشتم. کتاب ویژگی‌های فردی و خاستگاه اجتماعی ااین جانباز بزرگ را به خوبی نشان می‌دهد.

نیازی به ویژگی کتاب «جنگ الکترونیک» اشاره و اظهار کرد:نکات بسیاری از زبان فرماندهان پیرامون سیستم مخابراتی رژیم بعث مطرح شده، اما نقش مخابرات در هشت سال دفاع مقدس و توانمندی‌ها رزمندگان همچنین موفقی‌های بیشماری که برای جبهه ایران شکل گرفت مرحون تلاش‌های علی‌اصغر زارعی به فرماندهی وفای غفاریان بود آن‌ها کد‌ها مخابراتی دشمن را شکسته و در اختیار فرماندهان عالی قرار می‌دادند تا جایی که همین موضوع باعث شد توپخانه دشمن را هدف قرار دهیم، همچنین در عملیات فاو نیز قبل از حضور گارد رژیم بعث آن منطقه گلوله‌باران شد و از حضور آن‌ها ممانعت به عمل آمد همه این رویداد‌ها به کمک بخش مخابرات بود.

وی اظهار کرد: تلاش خستگی ناپذیر فعالان عرصه مخابرات و الکترونیک که عموما از دانشگاه‌ها وارد این بخش می‌شدند تاثیر‌ها انکار ناپذری را بر جبهه ایران داشت اگر در عملیات والفجر ۸ یگان‌های دشمن را زیر نظر داشتیم و لشکر گارد را زمین‌گیر‌کردیم به کمک بچه‌های مخابرات ایران بود آن‌ها از هر فرصتی برای باز سازی و به سازی مخابرات در هشت سال دفاع مقدس استفاده کردند، زیرا در ابتدا ما توانمندی خاصی در عرصه الکترونیک و مخابرات نداشتیم، البته باید تاکید کرد که کمتر فرماندهی از جریان‌های حوزه مخابرات مطلع بود آن‌ها از فعالیت گروه شنود و عقبه آن اطلاعی نداشتند، اما تاثیر آن در تصمیم سازی در صحنه نبرد به خوبی هویدا می‌شد.

نویسنده کتاب«من و تو» به ویژگی‌های شخصیتی علی‌اصغر زارعی اشاره و ابراز کرد: سردار زارعی حق‌خواه، حق‌گو و حق‌طلب بودند و در بیان هیچ چیزی ابایی نداشتند و همه موضوعات را صادقانه بیان می‌کرد اوشخصیتی بود که در نوع خود بی‌نظیر است او دانشنامهٔ مهندسی برق را در گرایش مخابرات از دانشگاه تهران دریافت کرده و به جبهه آمده بود از سوی دیگر تجهیزات سازمانی ناتو که در اختیار حزب بعث بود توانمندی قابل توجهی را نسبت به ایران در حوزه مخابرات برای دشمن به ارمغان آورده بود، اما توسط جانباز بزرگوارمان زارعی مهندسی معکوس در حوزه مخابرات و الکترونیک رخ داد و تا بعد از سقوط صدام کسی از شکسته شدن و لو رفتن اطلاعات جبهه صدام خبری منتشر نشده بود، رویکرد این جانبازمجاهدت عظیمی محسوب می‌شود.

وی به بخش‌های جذاب کتاب «تاریخ شفاهی جنگ الکترونیک» اشاره و ابراز کرد: در یکی از بخش‌های کتاب «تاریخ شفاهی جنگ الکترونیک» به اتفاقاتی که در مجلس به هنگام تصویب برجام رخ داد اشاره شده او پای حق ایستاد و آن را فریاد کشید. در بخش دیگر به نقش و تاثیر وی در دوران تحریم‌ها و محاصره‌های سیاسی و اقتصادی اشاره شده زارعی و غفاریان توانستند یکی از پیچیده‌ترین سیستم‌های ارتباطی دشمن را در آن زمان نه تنها خنثی کنند، این ام منافع بی شماری را شامل ایران کرد.

نیازی پیرمون کتاب «تاریخ شفاهی جنگ الکترونیک» خاطر نشان کرد: این کتاب یکی از جذاب‌ترین محتوا‌ها را دارا است چرا که روایت کننده جزئیات وقایع و موضوعات از جمله افراد حاضر در صحنه و با ویژگی‌های منحصر به فردشان به خوبی بازگو می‌کند کتاب خواستگاه اجتماعی، شرایط کودکی، ماجرا‌های مبارزات‌شان، شهادت برادرشان در دوران انقلاب، را نیز مطح کرده بودند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر علی اصغر زارعی جنگ الکترونیک تاریخ شفاهی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • معجزه‌ای که روشنایی بخش چشم دل است
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
  • پیکر جانباز و مدافع حرم سوریه در گرگان تشییع شد
  • پیکر جانباز و مدافع حرم سوریه و عراق در گرگان تشییع شد
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم